Laatu

Meiltä teille. Parasta matkaa.

Laatu

Tiedottaminen

Olemme mukana Lahden seudun liikenteen yhteisaikataulussa, jossa on yksityiskohtaiset tiedot aikatauluista, reiteistä ja poikkeavista ajopäivistä. Tiedot ovat myös Oy Matkahuolto Ab:n ylläpitämässä valtakunnallisessa tietokannassa.

Mahdollisten häiriötilanteiden varalta käytössämme on 24 h päivystyspuhelin, joka palvelee niin tilausajo- kuin linjaliikenneasiakkaitamme.

Henkilökuntamme

Kuljettajamme ovat kokeneita asiakaspalvelijoita, joista suurin osa myös kielitaitoisia. Koulutamme kuljettajiamme säännöllisesti erillisen koulutusohjelman mukaisesti. Päivittäisistä toiminnoista on laadittu erilliset ohjeistukset, joita päivitetään myös säännöllisesti. Kuljettajat käyvät läpi erillisen perehdyttämisohjelman siirtyessään palvelukseemme.

Oman huoltokorjaamomme henkilöstö koostuu ammattitaitoisista mekaanikoista, jotka kouluttautuvat säännöllisesti uusimpaan ajoneuvotekniikkaan. Mekaanikot suorittavat ajoneuvoille erikseen laaditun huolto-ohjelman mukaista ennakoivaa huolto- ja korjaustoimintaa. Kalusto pysyy aina turvallisuusnäkökohdat huomioiden riittävän hyvässä ajokunnossa. Kaikessa toiminnassa huomioidaan ympäristönäkökohdat.

Linja-autojen siistijät huolehtivat, että bussit ovat aina lähtövalmiina pidemmillekin tilausajomatkoille. Kaikilla busseilla on erikseen suunniteltu siivousohjelma ja siivouksessa käytetään vain suunnitelman mukaisia luontoystävällisiä puhdistusaineita.

Bussimme

Käytössämme on noin 100 bussia, joiden paikkaluku on 16 – 66. Linjaliikenteessä käytettävät bussimme ovat häiriötilanteita lukuunottamatta matalalattiabusseja, joissa kaikissa varusteena mm. jäähdytysilmastointi. Tilausajobusseissa on varusteina mm. jäähdytysilmastointi, wc, dvd ja turvavyöt. Tilausajoissa käytössämme on myös erikoisvarusteltuja busseja. Kaikissa busseissamme varusteena myös alkolukko.

Palvelut liikuntarajoitteisille

Linjaliikenteessä kaikki bussimme on häiriötilanteita lukuunottamatta varustettu esteettömästi. Tilausajoissa pystymme erikseen etukäteen sovittaessa järjestämään esteetöntä kalustoa.

Tarjottavat liikennepalvelut

Lehtimäki Liikenne tarjoaa aikataulunmukaista linjaliikennettä Päijät-Hämeen alueella ja Lehtimäki Tilausajot tilausliikennepalveluja Etelä-Suomen alueella.

Linjaliikennepalvelut

Liikennöimme luvanvaraista linjaliikennettä Lahden ja Nastolan, Lahden ja Hollolan sekä Heinolan ja Orimattilan välillä. Vuoromme ovat osa Lahden seudullista linjaliikenneverkostoa.

Tilausliikennepalvelut

Tilausliikennepalveluja tarjoamme kotimaassa ja ulkomaille. Pääasiallinen toimialueemme on Etelä-Suomi. Palvelemme kaikkia asiakasryhmiä.

Arvomme

Toimintamme ensisijaiset arvot ovat turvallisuus, luotettavuus, asiakastyytyväisyys ja palvelun laatu kokonaisuudessaan. Toiminnassamme tähtäämme taloudellisesti kestävään kehitykseen edistyksellisiä toimintatapoja suosien.

Asiakastyytyväisyys ja palautteet

Asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä arvoistamme. Asiakastyytyväisyyttä mitataan saatujen palautteiden perusteella sekä satunnaisesti tehtävien asiakastyytyväisyystutkimuksin. Kaikki palautteet käsitellään perusteellisesti ja asiakkaalle vastataan mahdollisimman nopeasti ja kattavasti viimeistään viikon kuluessa. Mahdollista korjausta vaativat toimenpiteet tehdään välittömästi.