Luotettavaa palvelua jo yli 80 vuotta

Lehtimäki Liikenne

Yritysesittely

Lehtimäki Liikenne on Päijät-Hämeessä paikallisliikennettä harjoittava perheyritys ja on Lehtimäki Group:ia joka on matkailualan yritysryhmä joka on kokonaan suomalaisessa omistuksessa. Yritysryhmään kuuluu tilausajoja laadukkaalla ja monipuolisella kalustolla tarjoava Lehtimäki Tilausajot.

Uranuurtaja Alarik Lehtimäki starttasi autonsa linjalle jo vuonna 1932. Asiakkaita kyydittiin ensin 14-paikkaisella Chevroletilla eli Letukalla; ensimmäiset linjat kulkivat Lahden Kauppatorilta Möysään ja Niemeen. Lehtimäki ajoi pitkään myös Launeelle sekä Kukkilan kautta Isosaareen, mutta näistä linjoista luovuttiin myöhemmin.

Alarik Lehtimäen kuoltua seuraavat polvet ovat jatkaneet yrityksen kehittämistä. Lehtimäen Liikenteen linjaliikenteen verkoston kasvun myötä seutuliikenteestä Nastola – Lahti – Hollola on tullut merkittävä osa yrityksen toimintaa. Liikennekenttä on laajentunut myös Orimattilaan.

Samanaikaisesti linjaliikenteen kanssa on aktiivisesti kehitetty tilausliikennettä sekä oman matkatoimiston tuotantoa.

Yrityksen toiminta perustuu ensisijaisesti asiakastyytyväisyyteen. Liiketoimintoja on asiakaslähtöisesti kehitetty ja monipuolistettu viime vuosien aikana huolehtien samalla kustannustehokkaasta toiminnasta kilpailukyvyn ylläpitämiseksi.

Yritykselle tärkeitä arvoja on ympäristö, turvallisuus ja työhyvinvointi jotka ohjaavat päivittäistä toimintaamme kohti ympäristöä säästävää ja laadukkaampaa lopputulosta.