Maksuvälineet

Monipuolista maksamista

Maksuvälineiksi hyväksytään

Maksuvälineinä käyvät Lehtimäen Liikenteessä käyvät käteinen (ei toistaiseksi mahdollinen Korona rajoitukset), Waltti-kortti, Matkahuollon liput ja Mobiililippu.

Waltti-kortti

Waltti-kortti on korvannut 1.9.2016 alkaen kaikki muut LSL:n matkalipputuotteet. Vanhat lipputuotteet eivät ole enää käyttökelpoisia.

Waltti-kortissa voi olla ladattuna joko kausilipputuote tai/ja arvokortti. Kausilippua voi käyttää ladatun aikajakson sisällä rajattomasti ostohetkellä määriteltyjen vyöhykkeiden sisällä. Kausilipputuotteet ovat henkilökohtaisia. Arvokortilla maksaessa matkan hinta on edullisempi kuin kertalipulla matkustaessasi. Arvokortilta voi maksaa myös useamman henkilön matkan, tai oletus vyöhykkeiltä poikkeavan matkan.

Matkahuollon seutulippu

30 päivän seutulippu oikeuttaa rajattomaan määrään matkoja seutulippualueella. Seutulippu on voimassa 30 päivää latauksesta. Seutukortti on henkilökohtainen ja tarvittaessa henkilöllisyys on todistettava.

Mobiililippu

Kätevä vaihtoehto, kun kiire yllättää, eikä käteistä rahaa ole mukana. Vuorokausi- tai kertalipun saat ladattua helposti mobiililaitteeseen bussia odotellessa. Lataukseen jälkeen esität lippusi mobiililaitteen näytöltä kuljettajalle.

Mobiilisovelluksen voit ladata älypuhelimeen osoitteesta http://www.payiq.net/lahti/mobi-fi.html tai sovelluskaupoista nimellä Lahden seudun liikenne.